AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadının öldüğünü görmek

Kahve falında damadının öldüğünü görmek

Kahve falında damadının öldüğünü görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında damadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında damadın öldüğünü görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek küfürlü söze, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadının öldüğünü görmek büyüleyeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü damat görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında birçok gelin damat görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında damatlık giymek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi damatlık görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir