AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü damat görmek

Kahve falında ölü damat görmek

Kahve falında ölü damat görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü damat gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında ölü gelin damat görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü damat görmek sıkıntı yaşanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek dileklerinin de kabul olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damadın öldüğünü görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında damatla gelin görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir