AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadın öldüğünü görmek

Kahve falında damadın öldüğünü görmek

Kahve falında damadın öldüğünü görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında damadın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında damadın öldüğünü görmek ömrünün uzun olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında damadının öldüğünü görmek rahat bir döneme gireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun damat olduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında iki damat görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü gelin damat görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damatlık giydiğini görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damat adayı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir