AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça altın takmak

Kahve falında saça altın takmak

Kahve falında saça altın takmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça altın takmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında saça altın takmak hayırlı bir işe adım atılacağına, düşünmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında düğünde altın takmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın künye takmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında kola altın künye takmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzükler takmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında altın bilezik takmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir