AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam yıkamak

Kahve falında dam yıkamak

Kahve falında dam yıkamak işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dam yıkamak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında dam yıkamak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düsmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan dam görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında dam sıvamak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahır damı görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında damın çöktüğünü görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damda namaz kılmak geçim kaygısı duymayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir