Kahve falında dalından portakal koparmak

Kahve falında dalından portakal koparmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında dalından portakal koparmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında dalından portakal koparmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında portakal görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında portakal suyu dökmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina yemek hayatın düzene gireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan portakal almak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde portakal görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında portakal mandalin görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top