AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçları varsa ödeyeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış portakal gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek isabetli kararlar alacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmış elma görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında olgun başak görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış üzüm görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında olgun armut yemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında olgun buğday görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun ayva yemek gelir kaynaklarının yok olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir