AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından kiraz koparmak

Kahve falında dalından kiraz koparmak

Kahve falında dalından kiraz koparmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına delalettir.

Kahve falında dalından kiraz koparmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında dalından kiraz koparmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz dalı görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kirazı dalından yemek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından kiraz yemek her şeyin gönlünce olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında kiraz görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından kiraz toplamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz kurdu görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, işsiz ise işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek evlerin ayrılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir