AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirazı dalından yemek

Kahve falında kirazı dalından yemek

Kahve falında kirazı dalından yemek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalettir.

Kahve falında kirazı dalından yemek gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında dalından kiraz yemek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirazı dalından yemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalından kiraz koparmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında dalında kiraz görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından kiraz toplamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kiraz dalı görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağactan kiraz yemek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışın kiraz yemek yarınlarına inanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir