AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz dalı görmek

Kahve falında kiraz dalı görmek

Kahve falında kiraz dalı görmek eşinden yana huzurlu olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kiraz dalı gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında dalında kiraz görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında kiraz dalı görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından kiraz toplamak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dalından kiraz koparmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kirazı dalından yemek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından kiraz yemek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ve kiraz görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir