AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında kiraz görmek

Kahve falında dalında kiraz görmek

Kahve falında dalında kiraz görmek parasız kalmaya, her hayalini de gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında dalında kiraz gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında kiraz dalı görmek sorunlarını gidereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından kiraz koparmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dalından kiraz yemek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirazı dalından yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında kiraz görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalından kiraz toplamak servet sahibi olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında olmamış kiraz yemek maddi durumun düzeleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında daldan kiraz koparmak hayatından çıkaracağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir