AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz kurdu görmek

Kahve falında kiraz kurdu görmek

Kahve falında kiraz kurdu görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz kurdu gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kiraz görmek yaşamdan istediklerini alacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kirazda kurt görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu kiraz yemek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirazın içinde kurt görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kiraz kurdu görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tabak kiraz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz satmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir