Kahve falında kiraz toplandığını görmek

Kahve falında kiraz toplandığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, malının da hiç olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz toplandığını gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında kiraz toplarken görmek hayallerin gerçekleşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında toplanmış kiraz görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kısmetinizin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek hak yolundan uzaklaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birinden kiraz almak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz paylaşmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pazardan kiraz almak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top