AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından elma koparmak

Kahve falında dalından elma koparmak

Kahve falında dalından elma koparmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından elma koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında dalından elma koparmak çalışmalarının artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında elma dalı görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalettir.

Kahve falında dalında elma görmek saygınlığının da artacağına, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında elmayı dalından koparmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek fakirlerin güleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Kahve falında dalından elma yemek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir