AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından elma almak

Kahve falında dalından elma almak

Kahve falında dalından elma almak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında dalından elma almak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında dalından elma yemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak ev taşımaya, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından elma koparmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından elma alıp yemek mutluluk dolu haberler alınacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir