AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında armut yemek

Kahve falında dalında armut yemek

Kahve falında dalında armut yemek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, ticarete adım atacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında dalında armut yemek gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında dalında armut yemek işlerinin gerileyeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından armut yemek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından armut almak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında armut görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut dalı görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dalından armut toplamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan armut yemek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir