AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından armut yemek

Kahve falında dalından armut yemek

Kahve falında dalından armut yemek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına inanılır.

Kahve falında dalından armut yemek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında dalından armut yemek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında armut yemek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Kahve falında dalından armut toplamak makam edineceğine, başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından armut almak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dalında armut görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında armut dalı görmek başarısız olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında dağ armudu yemek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede armut yemek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir