AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında taze fasulye görmek

Kahve falında dalında taze fasulye görmek

Kahve falında dalında taze fasulye görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi güç elde edeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işarettir.

Kahve falında dalında taze fasulye gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında etli taze fasulye görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında taze fasulye yemeği yapmak yarardan çok zarar getireceğine, tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında taze fasulye yemeği görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında taze fasulye görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir