AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük paralar kazanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, birçok engelin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, stresten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş fasulye görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir