AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün ve pamuk görmek

Kahve falında yün ve pamuk görmek

Kahve falında yün ve pamuk görmek işlerinin çoğalacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yolunda gideceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, parasız günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yün ve pamuk gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında yün ve pamuk görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında pamuk ve yün görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yün pamuk görmek az maliyetle ticarete atılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pamuk görmek kendine geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından pamuk çıkarmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk helva yemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk yandığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir