AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk atmak

Kahve falında pamuk atmak

Kahve falında pamuk atmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kısmet alacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk atmak gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında pamuk atmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulakta pamuk görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk topladığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Kahve falında pamuk yıkamak işlerinin hal yoluna gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk şekeri almak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir