AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında nar görmek

Kahve falında dalında nar görmek

Kahve falında dalında nar görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında dalında nar gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında dalında nar görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından nar koparmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında nar ve muz görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi boş nar görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük nar görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında nar kusmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında nar dikmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar kaynatmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir