AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar kaynatmak

Kahve falında nar kaynatmak

Kahve falında nar kaynatmak sevinçli haberlere, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, adını herkese duyuracağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında nar kaynatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Kahve falında nar kaynatmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kaynını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kaynayan çay görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kaynatmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak su kaynatmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında altın kaynatmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin kaynatmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir