Kahve falında dalından nar koparmak

Kahve falında dalından nar koparmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, hasta olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından nar koparmak gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Kahve falında dalında nar görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından nar koparmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Kahve falında mavi nar görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında nar ezmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, adını herkese duyuracağına yorulur.

Kahve falında ağaçta nar görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük nar yemek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Kahve falında nar bölmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında nar ve üzüm yemek mutlu ilişkiler kuracağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir