AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz pişirmek

Kahve falında muz pişirmek

Kahve falında muz pişirmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Kahve falında muz pişirmek gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Kahve falında muz pişirmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş muz görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında muz ağacı görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında muz ağacına çıkmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cürük muz yemek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde muz görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından muz koparmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir