AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalga geçildiğini görmek

Kahve falında dalga geçildiğini görmek

Kahve falında dalga geçildiğini görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, her istediğini elde edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bir sıkıntıya girmeye, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalga geçildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek işinde yükseleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında dalga geçildiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalga geçilmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında dalgadan korkmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasında kaybolmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir