AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, zarar göreceğine, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Kahve falında dalga geçildiğini görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalga geçilmek dilediği gibi harcama yapacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında dalganın altında kalmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah dalga görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgası görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında tsunami dalgası görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir