Kahve falında dalgadan korkmak

Kahve falında dalgadan korkmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, işlerin günden güne artacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgadan korkmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Kahve falında dalgadan korkmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında deniz dalgasından korkmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak çok kötü günler geçireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgasından kaçmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında dalgalara kapılmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek dalgalar görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgada yüzmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgaların eve girdiğini görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir