AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalga geçilmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında dalga geçildiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinizin sizi aldattığını görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek insanlarla iç içe olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir