AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalga geçilmek

Kahve falında dalga geçilmek

Kahve falında dalga geçilmek çok önemli noktalara geleceğine, nimetin çoğalacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, kötü noktalara geleceğine, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında dalga geçilmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında dalga geçilmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında dalga geçildiğini görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Kahve falında birinin dalga geçtiğini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dalga görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işarettir.

Kahve falında denizde çok dalga görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir