AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgaların arasında kalmak

Kahve falında dalgaların arasında kalmak

Kahve falında dalgaların arasında kalmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgaların arasında kalmak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalga içinde kalmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalganın içinde kalmak geçim derdi çekmeyeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalga altında kalmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir