AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan şeftali koparmak

Kahve falında daldan şeftali koparmak

Kahve falında daldan şeftali koparmak ileride çok zengin biri olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, daha zengin hale geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Kahve falında daldan şeftali koparmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında dalda şeftali görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan şeftali koparmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında dalda üzüm görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalmak ilişkilerin noktalanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Kahve falında denize daldığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dalda ayva görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin içine dalmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dalda kaysı görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir