AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan meyve toplamak

Kahve falında daldan meyve toplamak

Kahve falında daldan meyve toplamak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, maddi zararının giderileceğine, eğleneceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında daldan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında daldan meyve toplamak verilen emeklerin heba olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalda meyve görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında daldan meyve koparmak hasretin ve özlemin biteceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daldan erik toplamak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan armut toplamak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan domates toplamak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan üzüm toplamak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir