AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan domates toplamak

Kahve falında daldan domates toplamak

Kahve falında daldan domates toplamak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daldan domates toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında daldan domates toplamak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalda domates görmek kafasının da rahat edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına inanılır.

Kahve falında daldan elma toplamak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında daldan erik toplamak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan armut toplamak işlerin iyiye gideceğine, bütçesinin daralacağına işarettir.

Kahve falında daldan meyve toplamak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan vişne toplamak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan fındık toplamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir