AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan meyve koparmak

Kahve falında daldan meyve koparmak

Kahve falında daldan meyve koparmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında daldan meyve koparmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dalda meyve görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında daldan meyve toplamak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işarettir.

Kahve falında daldan meyve koparmak hayırlı bir eşe, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denize dalmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulur.

Kahve falında dalda sallanmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz dalmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize dalmak çıkmak onu yalnız bırakmayacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Kahve falında suda dalmak kimseyle konuşmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir