AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda meyve görmek

Kahve falında dalda meyve görmek

Kahve falında dalda meyve görmek haneye bereket geleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, zengin bir hayata sahip olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda meyve gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Kahve falında daldan meyve koparmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalda meyve görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında daldan meyve toplamak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uykuya dalmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin derinliklerine dalmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, istemediği halde borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında daldan dala atlamak sevinç ve mutluluğa, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalmak yüzmek zor bir durumda kalacağına, çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalda kaysı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir