AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan üzüm toplamak

Kahve falında daldan üzüm toplamak

Kahve falında daldan üzüm toplamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında daldan üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Kahve falında daldan üzüm toplamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daldan üzüm koparmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dalda üzüm görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında daldan domates toplamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan meyve toplamak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalettir.

Kahve falında daldan vişne toplamak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında daldan erik toplamak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir