AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda dalmak

Kahve falında suda dalmak

Kahve falında suda dalmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, üzgün ve karamsar olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişiye hep umut olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda dalmak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında suda dalmak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzmek dalmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suya dalmak sabrını zorlayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalda elma görmek sevap işlemek için uğraşacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan dala uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işarettir.

Kahve falında daldan şeftali koparmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında daldan erik yemek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz altına dalmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir