AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda sallanmak

Kahve falında dalda sallanmak

Kahve falında dalda sallanmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalda sallanmak gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dalda sallanmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan dala atlamak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan muz koparmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalmak yüzmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Kahve falında daldan elma toplamak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin havuza dalmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında daldan üzüm koparmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir