AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denize dalmak

Kahve falında dalgalı denize dalmak

Kahve falında dalgalı denize dalmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kaybettiği şeyi bulmasına yorulur.

Kahve falında dalgalı denize dalmak gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında dalgalı denize dalmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı deniz izlemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok dalgalı deniz görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz dalgalı deniz görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük dalgalı deniz görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, içini açmaya karar vereceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı ve bulanık deniz görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir