AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan kiraz toplamak

Kahve falında daldan kiraz toplamak

Kahve falında daldan kiraz toplamak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında daldan kiraz toplamak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan kiraz koparmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan kiraz yemek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, rahatın yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalda kiraz yemek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dalda kiraz görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan armut toplamak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan domates toplamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında daldan kayısı toplamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir