AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda elma görmek

Kahve falında dalda elma görmek

Kahve falında dalda elma görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında dalda elma gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında daldan elma koparmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daldan elma düşürmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak gözden düşeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalda elma görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında daldan elma toplamak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında daldan elma almak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun dibine dalmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında havuz dibine dalmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir