AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan elma almak

Kahve falında daldan elma almak

Kahve falında daldan elma almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan elma almak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalda elma görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan elma koparmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan elma almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan elma düşürmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işaret eder.

Kahve falında daldan elma toplamak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla suya dalmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir