AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan elma toplamak

Kahve falında daldan elma toplamak

Kahve falında daldan elma toplamak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan elma toplamak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında daldan elma toplamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında dalda elma görmek kazanca kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında daldan elma almak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan elma düşürmek işlerinin bozulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında daldan elma koparmak uzun süre işsizlik çekeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan ceviz toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daldan erik toplamak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir