AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda şeftali görmek

Kahve falında dalda şeftali görmek

Kahve falında dalda şeftali görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulur.

Kahve falında dalda şeftali gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında dalda şeftali görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında daldan şeftali koparmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında daldan armut toplamak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında dalda erik görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dalmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak ahiret inancına göre yaşanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göle dalmak huzurun bozulacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uykuya dalmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir