AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda erik görmek

Kahve falında dalda erik görmek

Kahve falında dalda erik görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, maneviyatının çökeceğine, variyet sahibi olacağına, işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalda erik gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında dalda yeşil erik görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalda erik görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında daldan erik koparıp yemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında daldan erik koparmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında daldan erik toplamak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında daldan erik yemek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göle dalmak işinde zarar edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir