AnaSayfa / Genel / Kahve falında uykuya dalmak

Kahve falında uykuya dalmak

Kahve falında uykuya dalmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, işinin en iyisi olacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında uykuya dalmak gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında uykuya dalmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında birini uykuda görmek hem verimi yükselteceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını uykuda görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalettir.

Kahve falında uykuda ölmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çok uykulu olmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında çok uykusu gelmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına tabir olunur.

Kahve falında derin uykudan uyanmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uykuda ağlamak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir