AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda kaysı görmek

Kahve falında dalda kaysı görmek

Kahve falında dalda kaysı görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında dalda kaysı gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Kahve falında dalda kaysı görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dalda salatalık görmek paslı bir çiviye basabileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan erik toplamak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan erik koparıp yemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında dalda sallanmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında derine dalmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında daldan kiraz yemek sıkıntılara neden olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dalmak yüzmek yüklü siparişler alacağına, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir