AnaSayfa / Genel / Kahve falında dala oturmak

Kahve falında dala oturmak

Kahve falında dala oturmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dala oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında ağaç dalına oturmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dala oturmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın dalında oturmak iç dünyasının güzelleşeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dalında oturmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dalı koparmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuzu dalında görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalından düşmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından portakal koparmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir