AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalından düşmek

Kahve falında ağaç dalından düşmek

Kahve falında ağaç dalından düşmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında ağaç dalından düşmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarının kesildiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ağacın dalına çıkmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dalının kırılmasını görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı toplamak bol şanslı bir döneme girileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir